Ajánlatkérés / rendelés

Amennyiben beltéri ajtót szeretne rendelni, a legegyszerűbb módja, ha leadja rendelési adatait az alábbi űrlap segítségével. Munkatársaink megnézik és feldolgozzák a beérkezett rendelési űrlapokat, majd felveszik Önnel a kapcsolatot a rendelés folytatásának érdekében. Ha elakadna, vagy kérdése merülne fel az űrlap kitöltése közben hívja kollégáinkat – normál munkaidőben – a 06 1 / 226-1131 telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére.

Amennyiben Freemail levelezőrendszert használ, ellenőrizze a kéretlen/spam leveleket, így biztosan megkapja ajánlatunkat!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Kér kiszállítást?
IgenNem

Kiszállítási cím

Tárgy

Kérjük írja le a rendelni kívánt beltéri ajtók adatait:
típus, darabszám, méret, nyitásirány, szín, választott kilincs, egyéb információ

Ellenőrző kód
captcha
Írja ide a fenti kódot az ellenőrzéshez: (spam és robot védelem)

Az elküldött Online-űrlap NEM minősül valódi rendelésnek! A megrendelés fogadásakor minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot az adatok pontosításának és az írásos megrendelő elküldésének érdekében!

Általános Szerződési Feltételek 2017

Egyéni vállalkozók részére:

A megrendelés alapján végzendő vállalkozási tevékenység általános szerződési feltételei egyéni vállalkozók részére (PDF dokumentum)

Gazdasági társaságok részére:

A megrendelés alapján végzendő vállalkozási tevékenység általános szerződési feltételei gazdasági társaságok részére (PDF dokumentum)

Magánszemélyek részére:

A megrendelés alapján végzendő vállalkozási tevékenység általános szerződési feltételei magánszemélyek részére (PDF dokumentum)

Fontos:

Kérjük letöltés után, aláírva, a megrendelésével együtt juttassa el hozzánk az Ön számára megfelelő Általános Szerződési Feltételeket. A megrendelő aláírásával igazolja, hogy az általános szerződési feltételeket elolvasta, azokban foglaltakat tudomásul vette.

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Tisztelet vásárlóink, ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy weboldalunk nem webáruház. Ezért előfordulhat, hogy az oldalainkon lévő termékfotók habár a legnagyobb gondossággal kerülnek publikálásra, azonban nem minden esetben egyeznek a kész termékkel az apróbb részletekben. Nyílászáró vásárlásnál különösen fontos a kereskedőinkkel történő egyeztetés és pontosítás még a MEGRENDELÉS ELŐTT! A weboldalon lévő fotók és a termékek közötti apró eltérések miatt nem vállalunk felelősséget. Köszönjük megértésüket és várjuk bemutatótermeinkben, ahol készséggel állunk rendelkezésükre.